Giethoorn, 30 juni 2022

Restaurant De Sloothaak in Giethoorn heet vanaf nu Restaurant 141

Op woensdag 29 juni om 20 uur onthulden Robert Hörnemann en Esther Gaasbeek de nieuwe naam van het restaurant, namelijk: ‘Restaurant 141’. De naam is een verwijzing naar het huisnummer van het monumentale pand dat aan de dorpsgracht in Giethoorn gelegen is.

‘Deze naamsverandering is een kroon op het werk van ons 10-jarig bestaan’. En om dit feestelijke gebeuren te vieren is er op donderdag 30 juni een taartje bij de koffie. Proosten we met onze gasten, door vanaf donderdag 30 juni t/m zondag 3 juli  het diner te starten met een bubbelend aperitief en huisgemaakte amuse. En voor de eerste 141 gezelschappen is er een leuke attentie.

‘De verandering naar Restaurant 141 is organisatorisch een uitdaging, maar voor de rest verandert er eigenlijk niets’. Ook bij Restaurant 141 houden we van producten van eigen bodem gecombineerd met wereldse smaken. Verder leven we in Giethoorn nog steeds onze droom en blijft het jou laten genieten van onze passie voor eerlijke producten en heerlijk eten onze drive.

Dus als je een keer in Giethoorn bent kom puur & eerlijk genieten!

Esther en Robert met het bord in de handen